Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

 

Aloe Vera

FOREVER LIVING PRODUCTS (FLP) 

  

 film: „De la planta la produs, pentru tine!”           film: Aloe Vera Gel: test de calitate

 •  Aloe Vera este o plantă medicinală folosită de mii de ani în medicina populară;
 • Gelul din Aloe Vera Forever este astăzi considerat drept cel mai eficient în procesul de detoxifiere a organismului, este important pentru digestie, tegumente, imunitate si excelent tonic general;
 • Aloe Vera contine circa 200 de componente active (mai ales polizaharide si enzime), 20 de minerale, 18 aminoacizi, 12 vitamine; Efectele miraculoase ale gelului de Aloe Vera decurg din sinergia componentelor sale.
 • Produsele de la Forever Living Products (FLP) folosesc numai Aloe Barbadensis Miller, cea mai valoroasă specie de Aloe Vera !
 • Forever Living Products a patentat, acum 32 de ani, stabilizarea gelului din Aloe Vera, după metode pur naturale !
 • Forever Living Products prelucrează doar miezul frunzei de aloe si nu introduce în gelul extras  apă demineralizată, care îi diminuează concentratia si continutul de mucopolizaharide ! 
 • ATENTIE! Un gel de Aloe Vera de calitate trebuie să fie identic natural, adică să contină mai mult de 10 000 de mucopolizaharide precipitate solide pe litru. FLP ESTE PRIMA COMPANIE DE PE GLOB CARE INDEPLINESTE ACEST STANDARD!                           

 

VEZI TOATE CERTIFICARILE INTERNATIONALE ->

 


Inscriere rapida
Clic aici!


 PREZENTARI VIDEO  

Pagina noastra pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

18 Februarie 2023

Succes Day

 • Seminar SC Forever Living Romania SRL
 • Locul desfasurarii: 
  Brasov, Sala Dacia,
  Hotel Lux Divina

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturala; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creeaza dependenta; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sanatatii din Romania, notificate de Institutul de Sanatate Publica.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.