Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

Cod_473; ?>

FOREVER Argi+ Packet Pouch

L-arginina cu un complex de vitamine, de la Aloe Vera FLP, pentru sanatatea sistemului cardiovascular, cresterea imunitatii, masei musculare, functiei sexuale masculine...

Argi+ Packet Pouch

L-arginina + complex de vitamine

cod 473

 

Nume si prenume:  
Email:  
Adresa:  
Telefon:  
Comentarii/Argi+:  
 

   

Argi+ Packet Pouch

 

 L-Arginina este un aminoacid esential atat de puternic, incat oamenii de stiinta l-au numit „molecula miracol”.  Lipsa argininei in corp se manifesta prin boli cardiovasculare, constipatie, steatoza hepatica, degenerescenta a ficatului, eruptii cutanate etc. Intrucat nu este produsa in organism, ea trebuie sa fie obtinuta din alimentatia bogata in proteine (orez integral, faina de ovaz, ciocolata, nuci, stafide, susan, carne) sau prin administrarea de suplimente nutritive. Organismul nostru converteste L-Arginina in oxid nitric, o molecula ce ajuta vasele de sange sa se relaxeze si sa se dilate, asigurand asfel o mai buna circulatie sanguina. Arginina este indispensabila pentru sinteza si fabricarea hormonului de crestere de catre glanda pituitara (hipofiza). De asemenea, acest aminoacid este foarte important in cresterea fertilitatii masculine. Dintre multiplele beneficii pentru organism ale aportului de L-Arginina enumeram:

 • menține tensiunea arteriala la valori normale;
 • imbunatateste sanatatea generala a aparatului cardiovascular;
 • imbunatateste functia imunitara;
 • ameliorarea abilitatii cognitive 
 • contribuie la cresterea masei musculare;
 • creste nivelul de energie;
 • are rol in cresterea si refacerea oaselor si a tesuturilor;
 • imbunatateste functia sexuala masculina;
 • spijina o buna digestie;
 • imbunatateste metabolismul grasimilor si al glucozei;
 • creste productia de hormoni anti-imbatranire.

    Forever Argi+, realizat de Forever Living Products, este un supliment nutritiv obtinut numai din ingrediente naturale de calitate, care, in afara de l-arginina, mai contine extract de fructe de rodie (binecunoscuta pentru puternicele sale proprietați antioxidante), extract de vin rosu (pentru a menține colesterolul la un nivel normal in organism), extract de coaja de struguri si de fructe de padure (pentru sanatatea sistemului cardiovascular și sprijinirea funcției imunitare a organismului). Impreuna, toate aceste ingrediente creeaza un supliment alimentar de ultima generație care favorizeaza o mai buna sanatate a intregului organism. Doar o masura de ARGI+ amestecata cu apa sau bautura ta favorita pe baza de Aloe Vera FLP va imbunatați performanța fiecarui sistem din organism

- Doza zilnica: un plic (care contine 5 grame de l-arginina + 5 grame complex vitaminic); - Argi+ Packet Pouch contine 30 de plicuri a cite 10g.


Inscriere rapida
Clic aici!


 PREZENTARI VIDEO  

Pagina noastra pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

18 Februarie 2023

Succes Day

 • Seminar SC Forever Living Romania SRL
 • Locul desfasurarii: 
  Brasov, Sala Dacia,
  Hotel Lux Divina

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturala; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creeaza dependenta; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sanatatii din Romania, notificate de Institutul de Sanatate Publica.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.