Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

Forever CardioHealth™

Un cocktail de ingrediente naturale valoroase, cu adaos de Coenzima Q10,pentru sănătatea inimii si aparatului cardiovascular.

 

Forever CardioHealth™

cod 312

Nume si prenume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Comentarii CardioHealth™: 
 

 

 

         Forever CardioHealth™, cu coenzima Q10, este o formulă specială ce furnizează nutrienti importanti pentru mentinerea sănătătii aparatului cardiovascular. Întretine nivelul optim al homocisteinei, acoperă necesarul de coenzima Q10 si furnizează substante antioxidante importante pentru sănătatea inimii. Coenzima Q10 este o enzimă produsă în organism, fiind necesară desfăsurării proceselor biochimice din celule, implicit cele cardiace si cele vasculare. Pe măsura înaintării în vârstă, s-a raportat scăderea semnificativă a nivelului ei în organism, iar carenta apare chiar atunci când avem mai mare nevoie de coenzima Q10. Forever CardioHealth™ furnizează exact cantitatea suplimentară de coenzima Q10 de care are nevoie organismul nostru. O altă cale prin care produsul Aloe Vera FLP ameliorează functionalitatea aparatului cardiovascular este legată de mentinerea unui nivel sanguin optim al homocisteinei. Vitaminele complexului B prezente în Forever CardioHealth™ (B6, B12, acid folic) si-au demonstrat rolul în mentinerea nivelului homocisteinei la valori scazute, iar această conversie către valori mici este benefică pentru sănătatea inimii si buna functionare a vaselor sanguine. Cea mai frecventă cauză a nivelului ridicat al homocisteinei o reprezintă alimentatia săracă în vitaminele B6, B12 si acid folic, iar excesul acesteia determină agregare plachetară, favorizează coagularea si facilitează depunerea colesterolului LDL (cel rău!) pe vasele de sânge. Forever CardioHealth™ contine o selectie de extracte botanice benefice pentru sănătatea aparatului cardiovascular, cu rol antiinflamator si antioxidant: seminte de struguri, turmeric, boswellia serrata, frunze de măslin. Pe lângă aceste ingrediente valoroase, în formula produsului  au mai fost incluse substante minerale precum magneziu si crom, dar si lecitină, toate importante pentru sănătatea inimii. 

Doza recomandată zilnic: un pliculet de Forever CardioHealth™ dizolvat în paharul de gel de Aloe Vera. În functie de situatie, pentru rezultate optime, el se combină foarte bine si cu alte produse Aloe Vera Forever Living Products. Continut: cutie cu 30 de pliculete a 3,5 gr.

  • Puncte de credit: 0,133 p.c.


Inscriere rapida
Clic aici!


 PREZENTARI VIDEO  

Pagina noastra pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

18 Februarie 2023

Succes Day

  • Seminar SC Forever Living Romania SRL
  • Locul desfasurarii: 
    Brasov, Sala Dacia,
    Hotel Lux Divina

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturala; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creeaza dependenta; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sanatatii din Romania, notificate de Institutul de Sanatate Publica.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.