Aloe Vera Forever Produse Aloe Vera Forever

Forever Business Owner (FBO) - Senior Manager LEONORA BACIU

         FOREVER KIDS

Multivitamine si minerale pentru copii, din surse exclusiv naturale, fără zahăr, aspartam, coloranti si conservanti chimici.

 

FOREVER KIDS

cod 354

 

informatii complete despre comenzi

 

FORMULAR CONTACT:

Nume si prenume: 
Email: 
Adresa: 
Telefon: 
Comentarii/kids: 
 

        Dati copiilor vostri substantele nutritive de care au nevoie zilnic, prin Forever Kids Chewable Multivitamins! Aceste multivitamine Forever amuzante si delicioase asigură atât adolescentilor, cât si copiilor în crestere (peste doi ani), necesarul de vitamine si minerale vitale, substante nutritive vegetale, care, poate, le lipsesc. Substantele nutritive vegetale se găsesc în legume si fructe. Noile tehnici de prelucrare ne permit să emulsionăm, sa deshidratam si să uscăm prin liofilizare fructe si legume proaspete pentru a proteja valoroasele substante nutritive, vitaminele, substantele minerale si enzimele necesare organismului. Rezultatul obtinut este o multivitamină cu gust delicios, masticabilă, amuzantă, o completare a seriei de suplimente nutritive si produse Aloe Vera Forever (FLP). Nu contine zahăr, aspartam, coloranti sau conservanti sintetici, iar nutritivele vegetale de bază sunt extrase din produse nutritive cum ar fi morcovii, acerola, brocoli, spanacul, varza, merele, afinele, tomatele si citricele. Veti fi încântati de gustul natural de portocală si struguri si veti fi cuprinsi de liniste sufletească!  Continut: 120 tablete; Administrare: 6 tablete/zi   (ideală este asocierea cu o formă de gel din Aloe Vera FLP!);

  Beneficii: tonic, remineralizant, factor de crestere, antianemic, antiscorbutic, întăreste imunitatea naturală, cicatrizant gastric si intestinal.

  • Puncte de credit: 0,060 p.c.


Inscriere rapida
Clic aici!


 PREZENTARI VIDEO  

Pagina noastra pe REVISTE FOREVER

 

EVENIMENTE FLP

 

18 Februarie 2023

Succes Day

  • Seminar SC Forever Living Romania SRL
  • Locul desfasurarii: 
    Brasov, Sala Dacia,
    Hotel Lux Divina

Pentru mai multe informatii referitoare la desfasurarea evenimentului contacteaza-ne! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Produsele din Aloe Vera Forever nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate in scop diagnostic, terapeutic, simptomatic sau preventiv al unor afectiuni. Pentru orice problema de ordin medical se impune consult efectuat de medic. Produsele: sunt obtinute pe cale naturala; nu contin zahar, sare, conservanti, coloranti sintetici; nu creeaza dependenta; valabilitatea produselor este de 4 ani; sunt avizate de Ministerul Sanatatii din Romania, notificate de Institutul de Sanatate Publica.

Disclaimer: Site-ul www.aloe-flp.ro este detinut de un FBO independent. Site-ul oficial Forever Living Products Romania este  si site-ul oficial Forever Living Products International este Toate produsele, marcile, numele de produse, numele "Forever Living Products" si simbolurile FLP, precum si alte nume care pot fi adoptate de FLP, sunt marci inregistrate ale companiei Forever Living Products International. Forever Living Products International este membru al Asociatiei de Vanzari Directe.